< Tilbage

Hjælp - affaldsskakten stopper til16-10-2017 - 13:43

Affaldsskakter stoppes til og må tømmes manuelt, fordi der smides meget andet end husholdningsaffald ud. Det er dyrt for foreningen, og irriterende for alle beboere.

 

Affaldsskakterne er kun .....

Kære beboere

Hjælp

 

Affaldsskaktene er kun til husholdningsaffald og ikke til andet.

Da vi har haft mange problemer med vores skralde sug i en længere periode har vi måtte tømme skaktene manuelt en del gange og her har vi lagt mærke til at der smides meget andet end husholdningsaffald ud, det er dyrt for foreningen og irriterende for alle, når affaldsskakten stoppes til.

 

Almindeligt husholdningsaffald smides i affaldsskakten.

Alt husholdningsaffald der smides i affaldsskakten, skal være pakket ind i lukkede affaldsposer. Bind poserne forsvarligt til, da der ellers er risiko for, at affaldet sætter sig fast og dermed tilstopper affaldsskakten, hvilket resulterer i lugtgener og tilstoppede skaktrør. Aviser, blade, flasker og glas må ikke smides i skakten, men skal i stedet smides i de respektive opstillede containere.

 

Pizzabakker

Pizzabakker skal klippes i stykker til de kan være i en affaldspose der kan lukkes helt.

 

Disse ting hører IKKE til i affaldsskakten!

Paraplyer, DVD-afspillere, Pap, Stegepander, Akvarier, Flamingokasser, Bamser, Potteplanter, Lagner, Bøjler, sammenrullede tæpper o. lign. må under ingen omstændigheder smides i skakten, men skal i stedet smides i den opstillede container i containergården.

De nævnet ting er alle noget, vi har måtte hjælpe ud af skaktrørene.

Hjælp os med at hjælpe jer

 

Venlig hilsen

Viceværten

< Tilbage